Интегра мед - медицински портал2019-10-02T23:19:52+02:00

Integra med Медицински портал

На нашата веб-страница: Најдете лекар, прочитајте написи, споделувајте мислења

Одете на блог

Популарни делови на страницата

Integra мед - медицински портал 4

Препорачани лекари

Федорук Владимир Илич
Федорук Владимир ИличПластичен хирург
Високо квалификуван хирург, искуство повеќе од 20 години, повеќе од 2135 успешни операции, достапност на сертификати 30 +.
Ивашин Алексеј Иванович
Ивашин Алексеј ИвановичХирург за офталмолог
Модерна микрохирургија на катаракта и глауком, стаклена микрохирургија и ретинално одвојување, дијагностицирање и третман на патологија на фундус, терапевтска офталмологија.
Написи од Глазго: Глазго - Офталмологија
АНА СМИТИ
АНА СМИТИМедицинска сестра
Како резултат на тоа, исто така, може да се користи од достоинственост и да се слушне бландиција на високи извори на слабеење.

Најнови статии:

Третман на зависност, центар за рехабилитација на лекови

By |Август 2nd, 2019|категории: Медицина, Фениксклиника - третман со зависност, Компании, Здравје и убавина, Наркологија, Психологија|

Компјутерска дијагностика на видот: сè што треба да знаете

By |Мај 31st, 2019|категории: Медицина, Глазго - Офталмологија, Тестови и дијагностика, Инфективни болести, Медицински установи, Медицински процедури, Офталмологија (Очни заболувања)|

Integra мед - медицински портал 5

Филијали

Регистрација на страницата

Пријавете се во административниот панел