Integra mjaltë - portal mjekësor2019-10-02T23:19:52+02:00

Integra med Portali mjekësor

Në faqen tonë të internetit: Gjeni një mjek, lexoni artikuj, shkëmbeni mendime

Shkoni te Blog
Integra mjaltë - Portali mjekësor 4

Mjekët e rekomanduar

Fedoruk Vladimir Ilyich
Fedoruk Vladimir IlyichKirurg plastik
Kirurg shumë i kualifikuar, përvojë më shumë se 20 vjet, më shumë se 2135 e operacioneve të suksesshme, disponueshmëria e certifikatave 30 +.
Ivashin Alexey Ivanovich
Ivashin Alexey IvanovichKirurg okulist
Mikrokirurgjia moderne e kataraktit dhe glaukomës, mikrokirurgjia e qelqit dhe shkëputja e retinës, diagnostikimi dhe trajtimi i patologjisë së fundusit, oftalmologjia terapeutike.
Artikuj nga Glazgo: Glazgo - Oftalmologji
ANNA SMITH
ANNA SMITHInfermiere
Në verifikimin e të gjitha kohërave dhe të drejtave të autoriteteve të ditës më të mira, ju lutemi kërkoni një vlerësim të plotë.

Lajmet e kompanisë:

Artikujt e fundit:

Integra mjaltë - Portali mjekësor 5

Affiliates

Regjistrohu në këtë faqe interneti

Hyni në panelin e administratorit