Харчування в хостелі Курманович

/Харчування в хостелі Курманович

Харчування в хостелі Курманович

Для гостей, які бажають впродовж перебування у Львові готувати собі їжу самостійно, пропонуємо просторе кухонне приміщення із електричними плитами, електрочайником, мікрохвильовою пічкою та необхідним посудом.

 

Натомість для тих, хто не матиме часу та бажання на самообслуговування, а також для великих груп ми пропонуємо організацію комплексного харчування (кеттерінг) за попереднім замовленням (не пізніше, ніж за одну добу). Доставка здійснюється порційно в одноразових контейнерах (окремо перші страви, гарніри та салати). Час можливої доставки – з 07.00 до 22.00.

Нижче наведено основні пропозиції комплексного харчування для туристичних груп. Індивідуальні побажання та замовлення – враховуємо та виконуємо.

Сніданки (25 грн.)

№1

Млинці з сиром/млинці з курагою та родзинками – 200 г
Салат фруктовий з йогуртом – 100 г

№2

Плов – 250 г

Салат з пекінки (перець болгарський, кукурудза, гриби, майонез) – 100 г

№3

Млинці з м’ясом і грибною підливкою – 200 г
Салат Дністер – 100 г

№4

Омлет шинка-сир – 200 г
Салат Шопський – 100 г

№5

Млинці з капустою і грибами – 200 г
Салат овочевий – 100 г

№6

Гречка розсипчаста з маслом – 200 г
Сосиски курячі домашні – 100 г
Салат з капусти – 100 г

№7

Запіканка сирна – 200 г
Салат фруктовий – 100 г

№8

Гречаники під грибною підливою – 200 г
Салат Шопський – 100 г

№9

Сирнички домашні зі сметаною – 150/75 г

№10

Рис з овочами – 200 г
Риба тушкована з овочами – 80/20 г
Салат з білокачанної капусти – 100 г

Обіди (35 грн.)
Перші страви на вибір:
Борщ червоний з квасолькою – 300 г
Борщ зелений – 300 г
Суп курячий по-швейцарськи – 300 г
Суп-пюре з цвітної капусти – 300 г
Юшка грибна – 300 г
Бульйон з омлетом – 300 г
Суп по-селянськи – 300 г
Бульйон з овочами – 300 г

Другі страви:

№1

Салат з огірків, помідорів, зеленої цибульки – 150 г
Котлета по-київськи – 100 г
Картопля скибками, у маслі з кропом – 200 г

Хліб – 50 г

№2

Салат з капусти білокачанної з огірками – 150 г
Гречаники під грибною підливою – 200/50 г

Хліб – 50 г

№3

Салат Дністер – 150 г
Крученики м’ясні – 80/30 г
Картопля пюре – 150 г
Хліб – 50 г

№4

Салат Овочевий – 150 г
Тефтелі м’ясні з підливкою – 100/20 г
Рис розсипчастий з маслом – 150 г

Хліб – 50 г

№5

Салат «Вітамінний» – 150 г
Свинина з капустою по-баварськи – 200 г
Картопля – 100 г
Хліб – 50 г

№6

Салат «Цісарський»– 150 г
Риба, запечена з овочами – 90/40 г
Картопля в сметані – 200 г
Хліб – 50 г

№7

Салат Шопський – 150 г
Запіканка картопляна з м’ясом – 300 г
Хліб – 50 г

№8

Салат з помідорів та цибульки зі сметаною – 150 г
Зраза м’ясна – 100 г
Рагу овочеве – 150 г
Хліб – 50 г

№9

Салат «Олів’є» – 150 г
Картопля шматками з маслом і кропом – 200 г
Відбивна (куряча, теляча) – 100 г
Хліб – 50 г

№10

Салат «Курячий» – 150 г
Пюре картопляне – 200 г
Відбивна (куряча, теляча) – 100 г
Хліб – 50 г

By |2019-05-07T14:17:08+02:00Март 21st, 2016|Без рубрики|Комментарии к записи Харчування в хостелі Курманович отключены